Neem contact met ons op

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte!

Een klantloyaliteitsysteem in uw winkel?

Nieuw kantoor BtwoB!

BtwoB zit vanaf 1 februari op een nieuwe locatie! Wij zijn per 1 februari verhuisd naar Stationsweg 19 te Drachten. Hierdoor liggen wij centraal voor de noordelijke provincies waardoor wij makkelijker onze klanten kunnen bezoeken. U bent natuurlijk van harte welkom op ons nieuwe kantoor, graag wel tijdig een afspraak maken dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat!

Ook makelaars kunnen hun service verbreden.

Flyers van BtwoB zijn nu te vinden bij makelaars in Groningen! Wilt u als makelaar uw klanten ook beter van dienst zijn en ontlasten met de ruime keuze van leveranciers? Wij kunnen uw klanten gratis en vrijblijvend helpen aan het goedkoopste/groenste of meest flexibele contract voor gas en licht.

Duurzaam én efficiënt? Zonnepanelen bij BtwoB!

BtwoB gaat de duurzame kant op! Naast het feit dat wij u al een geruime tijd kunnen voorzien van groene energie kunnen wij nu ook zorgen dat er efficiënte zonnepanelen bij u op het dak komen! Wij leveren producten uit de top vijf van Nederland. Naast het leveren ontzorgen wij u ook compleet in de installatie hiervan. Een professioneel team kan hiervan de installatie doen op een plat of een schuin dak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij bespreken dit graag met u!

Nieuwe woning? Nu de nutsvoorzieningen nog.

Een nieuwe woning gehuurd of gekocht? Gefeliciteerd! Het regelen van de nutsvoorzieningen kan redelijk wat tijd kosten; gaat u voor de scherpste prijs, beste service, groenste stroom, groenste gas of misschien de beste reviews? Tegenwoordig is er een enorme keuze in leveranciers en providers, hierdoor kan het lastig zijn de juiste te vinden die afgestemd is op uw situatie.

Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij u goed adviseren over de leverancier die het beste aansluit op uw wensen. Zelf een vergelijking maken kan natuurlijk ook!

Besparen op uw energierekening?

Bedrijven en particulieren kunnen nog steeds veel besparen op de energierekening. Dit lijkt lastig en veel werk maar dat valt reuze mee voor u! Wat het u kost? Een bakje koffie, zodat wij u rustig uit kunnen leggen hoeveel u kunt besparen. Voor veel mensen kunnen wij een besparing van bijna 20% realiseren. Dit is voor particulieren rond de €125,- per jaar en voor middel grote bedrijven al gauw ruim €150,- per maand! Maak vandaag nog een afspraak of zullen wij u even bellen?

Spaarkaarten voor uw klanten te duur?

Natuurlijk niet! Wij werken veel samen met ZZP’ers en MKB’ers, dan kijken wij ook naar instapmodellen. Je kan al voor een maandelijks bedrag van minder dan € 35,- instappen voor een CRM programma en vanaf € 1,50 per pas! Dat kan altijd uit. Meer weten hierover? Maak een afspraak met een accountmanager of lees meer over klantloyaliteit.

BtwoB groeit!

Wij zijn ruim 5 jaar actief bezig om particulieren en bedrijven te laten besparen op hun vaste lasten. BtwoB is begonnen in de energiemarkt voor particulieren, hier kwamen al snel bedrijven bij. Voor beide partijen was de voldoening na een succesvolle besparing groot! Aangezien ons netwerk en business partners alsmaar groeien hebben wij onze service officieel kunnen verbreden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Wij leiden vakmensen op

BtwoB is sinds vandaag (13-07-2017) erkend leerbedrijf door SBB! Naast het feit dat wij hier natuurlijk trots op zijn vinden wij het enorm belangrijk om jonge mensen op te leiden in de praktijk. Wij zijn erkend voor de subsector Zakelijke dienstverlening, Medewerker marketing en communicatie (25148)(niveau 4) Wilt u ook stage lopen bij BtwoB en staat uw kwalificatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.