Payrolling, werving & selectie

Personeel in dienst nemen gaat samen met veel risico’s. Door een payroller aan te stellen wordt iemand anders juridisch werkgever en nemen ze hierdoor alle risico’s van u over. 

Uw personeel is geen kostenpost maar de motor van uw bedrijf!

Payroll

Payroll kan uw bedrijf een behoorlijke kostenbesparing opleveren. U betaalt namelijk alleen effectief gewerkte uren; verzuim en ziekte wordt niet gefactureerd. Door gebruik te maken van payroll kunt u 5.5 jaar aan contracten aanbieden voordat u verplicht bent om uw werknemers een vast contract aan te bieden. Veel minder risico dus!

Wij kunnen alle administratieve handelingen overnemen, zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetaling en verzekering bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen.

Werving & Selectie

Een hecht team van collega’s die elkaar aanvullen en samenwerken is zeer waardevol binnen uw bedrijf! Wanneer er een behoefte onstaat om nog iemand binnen dit team aan te nemen dient dit zorgvuldig te gebeuren.

Samen met u kunnen wij een uitgebreid functie- en kandidaatprofiel opstellen.

Wij kunnen u ontzorgen in de werving en selectie voor de perfecte kandidaat binnen uw team.

Uitzenden

Als u op zoek bent naar een flexibele en risicovrije oplossing is uitzenden de beste manier van personele invulling. 

Onze gespecialiseerde partners hebben beschikking over de juiste mensen, middelen en kennis om u op korte temijn te kunnen bedienen.

Wij hebben er alleen baat bij om de geschikte kandidaat voor te stellen zodat wij zeker weten dat hij/zij binnen uw organisatie past. 

Door gebruik te maken van uitzenden zal u niet  zitten met overcapaciteit of ongeplande kostenstijgingen.

Re-integratie

Veelal zullen werknemers die zich ziek melden binnen twee weken hun werkzaamheden hervatten. Echter, het komt wel eens voor dat een werknemer langer uit de roulatie is. In dit geval moeten werkgever en werknemer werken aan een effectief re-integratie traject.

Re-integratie kan met oude werknemers uit uw bedrijf of nieuwe kandidaten binnen het re-integratie project. Wij kunnen u helpen de juiste kandidaat voor uw bedrij te vinden en zowel u als de kandidaat te helpen bij een correct re-integratie proces. Dit kan u naast veel geld te besparen, ook een goede werknemer opleveren!