VASTGOED BEHEER, VERKOOP & BESPARINGEN

Meer rendement halen uit uw vastgoed bezittingen? Dit begint met besparen! Wij kunnen u hierin adviseren en ontzorgen.

Om meer rendement uit uw vermogen te kunnen halen kan BtwoB u in contact laten komen met gespecialiseerde business partners op het gebied van vastgoed beheer en de aan- en verkoop van beleggingspanden.

De overige service van BtwoB sluit perfect aan op uw activiteiten in de aan- en verhuur van uw panden. Zo kunnen wij u altijd voorzien van de goedkoopste nutsvoorziening tarieven, houden wij de service persoonlijk en ontzorgen wij u met de overstap.

Een hoger rendement begint met bezuinigen!

Nutsvoorzieningen; besparen en ontzorgen

Nutsvoorzieningen in eigen beheer
Wanneer u vastgoed bezit kunt u ervoor kiezen om de huurder te ‘ontzorgen’ op het gebied van nutsvoorzieningen. Dit houdt in dat u degene bent die dit voor het pand afsluit. Dit heeft voordelen.
– Zicht op energieverbruik en bijstellen indien nodig.
– Indien huurder achterloopt in betaling aan energiemaatschappij, zal dit afgesloten worden. Het verhalen van deze kosten op de huurder is vaak een probleem.
– Zekerheid dat uw woningen altijd voorzien zijn van GWL (gas, water & licht)
– GWL kosten kunnen als servicekosten aan de huurder doorberekend worden.

Besparen
Een hoger rendement halen uit uw vastgoed bezittingen begint bij besparen! Dit kan op diverse vlakken.
– Jaarlijks overstappen van energieleverancier kan redelijk wat geld besparen.
– Indien u meerder panden bezit kan een gespecialiseerd bedrijf collectief energie voor u inkopen.
– Bezit u meer appartementen in één gebouw? Mogelijk heeft u recht op een belasting teruggaaf op uw energienota!
– Sluit u voor alle panden zakelijke contracten af? Een bedrijf met een persoonlijke behandeling kan u vaak tegemoet komen met een bonus.

Ontzorgen
Nutsvoorzieningen zijn niet interessant, te complex en redelijk saai. Toch is dit erg belangrijke basisbehoefte voor alle gebruikers, maatschappijen gebruiken graag de ontwetendheid van de klant om hier extra geld mee te verdienen.
– BtwoB is gespecialiseerd in het volgen van deze markt; de ontwikkelingen, prijzen, boetes en het regelen van een vloeiende overstap.
– Wij kunnen voor u vergelijken met alle leveranciers en u ontzorgen in een overstap.
– De prijsontwikkeling houden wij voor u in de gaten! Kunt u besparen? Dan laten wij dit weten, aan u de keuze of u wilt besparen.
– BtwoB is blij als u voor ons kiest! Wij komen u dan ook graag tegemoet met natuurlijk een leuke besparing maar indien u via ons zakelijke contracten afsluit zit er ook een bonus in. Dat is de eerste winst voor u!

Gemiddelde besparing per huis

Heeft BtwoB uitgegeven aan overstap bonussen

%

Gemiddelde procentuele energienota besparing voor een vastgoedbezitter, via overstap door BtwoB

Financieel beheer
Door efficiente software kunt u in één oogopslag uw huurrapportages en service kosten inzien. Het overzichtelijk maken van huurstromingen en betalingen is een ‘must-have’ voor de vastgoedondernemer.

Commercieel beheer
Het veilig stellen en het optimaliseren van uw rendement ligt in goede handen! Wij kunnen ervoor zorgen dat uw woningen verhuurd worden en dragen verantwoordelijkheid voor alle juridische aspecten hiervan.

Technisch beheer
Het plegen van onderhoud aan uw panden of het opstellen van een onderhoudsplan is geen probleem voor ons team van vaste aannemers, klusmannen, schilders en andere ambachtslieden.