LEVEREN VAN ENERGIE, VERBRUIK METEN & AUTOMATISCH FACTUREREN?

Eerlijke afrekening van werkelijk verbruik voor alle bedrijven/huurders in het verzamelgebouw?

Wij weten precies wat u en uw klanten/huurders nodig hebben!

Energielevering voor het (bedrijfs) verzamelgebouw

Wij zijn gespecialiseerd in energieleveringen, door middel van diverse samenwerkingen met leveranciers kunnen wij u onpartijdig adviseren over de beste partij betreffende elektriciteit en gas voor het verzamelgebouw.

 

  • Wij passen het energiepakket aan binnen uw wensen.
  • Duidelijke en eerlijke facturen zonder kleine lettertjes.
  • Heeft u hulp nodig of zit u met vragen? Wij houden van persoonlijk contact en helpen u graag verder.

Energie en verbruik meten

Door middel van betrouwbare en voordelige energie- en watermeters geven wij u een duidelijk inzicht in het individuele en algehele energieverbruik. Onze partner verwerkt deze gegevens en zorgt zo voor een duidelijk overzicht op iedere factuur.

Door het verbruik te meten van elke induviduele huurder ontvangen ze een eerlijke afrekening over het werkelijke verbruik. Zo betaalt een huurder die grootverbruiker is niet hetzelfde bedrag als een kleinverbruiker binnen hetzelfde gebouw. 

Automatisch factureren op basis van werkelijk verbruik

Via onze partners meten en factureren wij uw energie- en waterverbruik. Inzicht en flexibiliteit is voor ons een randvoorwaarde, zo moet u en de gebruiker altijd inzicht hebben in de huidige situatie.  

Door alle verbruiksgegevens duidelijk en overzichtelijk op iedere factuur te vermelden, ziet u en/of uw huurders in één oogopslag hoeveel er verbruikt is en wat de kosten zijn van het energie- en waterverbruik.

Het eerlijk doorberekenen van het werkelijke verbruik zorgt onder de huurders voor besparingsoplossingen en verduurzaming en een lagere servicekosten voor de kleinverbruiker.

Leveren
Door samenwerkingen met diverse leveranciers zijn wij onafhankelijk en kijken wij naar de beste oplossing voor het verzamelgebouw. Wij houden van persoonlijke service en maatwerk oplossingen.

Meten
Het energieverbruik binnen het verzamelgebouw kan per aparte ruimte gemeten worden. Zo weet u en/of de huurder precies wat er verbruikt wordt en aan de hand daarvan kunnen er besparingsopties toegepast worden.   

Factureren
Via onze partner kunt u het hele facturatieproces automatisch laten verlopen op basis van een eerlijk verbruik. Het automatisch laten factureren zorgt voor een administratieve verlichting en een correcte afhandeling.

Scherpe levering, overzichtelijke metingen en facturatie direct aan u of aan uw huurders.

Neem vandaag nog contact op via het onderstaande formulier om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben:

6 + 9 =