TECHNISCH ENERGIEBEHEER VOOR UW KLANTEN? OVERZICHT CREËREN, LEVEREN, METEN & AUTOMATISCH FACTUREREN. WIJ BIEDEN COMPLETE ONTZORGING VOOR UW BEDRIJF!

Een duidelijk overzicht met lopende leveringen, meting van verbruik, automatische en individuele leveringsfacturatie?

Wij weten precies wat u als technisch vastgoedbeheerder nodig heeft!

 

Energielevering voor uw bedrijf of uw klanten

Wij zijn gespecialiseerd in energieleveringen, door middel van diverse samenwerkingen met leveranciers kunnen wij u onpartijdig adviseren over de beste partij betreffende elektriciteit en gas voor u of uw klanten in beheer.

 

  • Wij passen het energiepakket aan binnen uw wensen.
  • Duidelijke en eerlijke facturen zonder kleine lettertjes.
  • Heeft u hulp nodig of zit u met vragen? Wij houden van persoonlijk contact en helpen u graag verder.

 

Energie en verbruik meten

Door middel van betrouwbare en voordelige energie- en watermeters geven wij u een duidelijk inzicht in het individuele en algehele energieverbruik. Onze partner verwerkt deze gegevens en zorgt zo voor een duidelijk overzicht op iedere factuur.

Door middel van deze service krijgen al uw bewoners en/of klanten inzicht in hun energieverbruik. Door verbruik op op individueel niveau te meten en factureren, zal u er nooit naast zitten met te hoog berekende (energie)servicekosten of na ontvangst van de jaarnota nog achter een te laag geincasseerd bedrag aan moeten.

 

Automatisch factureren op basis van werkelijk verbruik

Via onze partners meten en factureren wij uw energie- en waterverbruik. Wij kunnen factureren direct aan uw bedrijf, uw klant of zelfs aan de individuele bewoner; uit uw naam of uit naam van de leverancier. 

Door alle verbruiksgegevens duidelijk en overzichtelijk op iedere factuur te vermelden, ziet de ontvanger in één oogopslag hoeveel er verbruikt is en wat de kosten zijn van het energie- en waterverbruik.

Leveren
Door samenwerkingen met diverse leveranciers zijn wij onafhankelijk en kijken wij naar de beste oplossing voor u en uw klanten (in beheer). Levering zorgt voor u als beheerder voor extra service, meer overzicht en meer omzet.

Meten
In plaats van het doorberekenen van een verbruik schatting kunt u via onze partner, door middel van handige software, het werkelijke verbruik doorberekenen. Zo heeft u geen oneerlijke situaties meer voor uw klanten.   

Factureren
Via onze partner kunt u het hele facturatieproces automatisch laten verlopen op basis van een eerlijk verbruik. Het automatisch laten factureren zorgt voor een administratieve verlichting en een correcte afhandeling.

Bent u benieuwd wat technisch beheer voor u als vastgoedbeheerder aan meerwaarde kan bieden?

Bent u al technisch (vastgoed) beheerder en wilt u weten hoe onze service aansluit bij uw bedrijf?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of vraag direct een maatwerk offerte aan.

Ik ben:

15 + 1 =