ENERGIEDIENSTEN VAN BtwoB

Energie levering – Meting & Facturatie – Energie Management

Minder zorgen, lagere kosten én meer focus op uw bedrijf?

Levering van energie

Wij zijn gespecialiseerd in energieleveringen, door middel van diverse samenwerkingen met leveranciers kunnen wij u onpartijdig adviseren over de beste partij betreffende elektriciteit en gas voor uw bedrijf.

 

  • Wij passen het energiepakket aan binnen de wensen van uw bedrijf.
  • Duidelijke en eerlijke facturen zonder kleine lettertjes.
  • Heeft u hulp nodig of zit u met vragen? Wij houden van persoonlijk contact en helpen u graag verder.

Meting & facturatie

Door middel van betrouwbare en voordelige energie- en watermeters geven wij u een duidelijk inzicht in het individuele en algehele energieverbruik. Deze gegevens worden op een slimme manier verwerkt waardoor u in één overzicht de data netjes verwerkt heeft.

Door handig gebruik te maken van dit inzicht kunt u, daar waar nodig, besparen op uw verbruik. 

Door meting te combineren met facturatie betaald u precies wat u verbruikt, geen schattingen of later onverwachts bijbetalen. Heeft u meerdere aansluitingen? Dan kunt u zelfs de incasso verleggen naar bijvoorbeeld de huurder. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Energie management oplossing

Voor grootverbruikers, zoals bijvoorbeeld productie bedrijven, is het belangrijk om te weten waar het verbruik en dus de kosten zitten.

Door middel van slimme analyse tools werken we aan het doel om zo veel mogelijk te produceren met zo min mogelijk energie, grondstoffen en verpakkingsmaterialen.

Speciale sensoren en slimme algoritmes informeren u als de conditie van een machine achteruitgaat. Het tijdig inplannen van onderhoud zorgt dat de productie geen vertraging oploopt en de kosten geminimaliseerd kunnen worden.

 

Teruggave Energiebelasting

Iedereen in Nederland heeft recht op een teruggave van de energiebelasting. Indien u een leverovereenkomst heeft ziet u dit terug als ”vermindering energiebelasting” met een bedrag van – € 308,54.

Mocht u in bezit zijn van meerdere appartementen / woningen die aangesloten zitten op één hoofdmeter en u betaald hiervoor de energieleveerancier, dan heeft u zeer waarschijnlijk recht op een extra teruggave.

BtwoB regelt voor u de complete aanvraag van de energie-belasting teruggave. Wij werken hiervoor op een No Cure No Pay constructie; krijgt u niets terug? Dan betaald u ons ook niets.

Leveren
Door samenwerkingen met diverse leveranciers zijn wij onafhankelijk en kijken wij naar de beste oplossing voor uw bedrijf. De beste leverancier selecteren wij op prijs, service, duurzaamheid, snelheid en wensen van u natuurlijk.

Meten
Het energieverbruik binnen uw bedrijf kan per appartement, kantoor, ruimte, schuur of woning apart worden gemeten. Zo weet u precies welke ruimtes het meeste binnen uw bedrijf verbruiken.   

Factureren
Via onze partner kunt u het hele facturatieproces automatisch laten verlopen op basis van een eerlijk verbruik. Het automatisch laten factureren zorgt voor een administratieve verlichting en een correcte afhandeling.

Onze partners leveren uitsluitend energie van Europese

afkomst, opgewekt door zon en wind energie!