ENERGIE LEVERING

 

Onafhankelijk en keuze uit bijna alle leveranciers. Wij passen graag een leveringscontract aan op uw wensen; volgens de beste prijs en voorwaarden.

Behoefte bepalen

Samen met u bepalen wij uw wensen voor een passend energiecontract. Of dit nu groen, grijs, goedkoop, een één of vijf jarig contract is of dat u zelf op actuele dagprijzen de prijs vast wil zetten.

Voorstel uitbrengen

Nadat wij, en u weten waar de behoefte ligt brengen wij u graag een vrijblijvend voorstel uit. Doordat wij werken met veel leveranciers en contract variaties is er altijd een overeenkomst die past bij uw wensen.

Ontwikkelingen bijhouden

Wij houden voor u de ontwikkelingen van de markt in de gaten en indien gewenst kijken wij zelfs mee met het verbruik van uw pand. Zo kunnen wij voorstellen uitbrengen voor besparingen en verduurzaming.

Lange termijn

Wij plannen voor de lange termijn, zijn eerlijk en transparant; dus zonder kleine lettertjes. Zo weet u precies waar u aan toe bent en waarvoor u betaald. Doordat wij de markt in de gaten houden kunnen wij blijven adviseren.

Energie levering

U wilt natuurlijk altijd het beste tarief, of dit nu voor uw bedrijf is of voor thuis. Natuurlijk zegt iedere leverancier, die langs komt, belt of op de reclame is dat ze het scherpste tarief of de beste voorwaarden kunnen bieden. De keuze in leveranciers is dan ook erg groot. Het beste tarief hoeft bijvoorbeeld niet te betekenen dat het ook de beste leverancier is met de beste voorwaarden. 

Wij vinden het belangrijk dat de keuzevrijheid bij u blijft, daarmee adviseren wij graag over de scherpste tarieven, beste voorwaarden en de contractduur. Aan de hand van uw wensen en de doelstellingen binnen uw bedrijf kunnen wij vrijblijvend een passend aanbod uitbrengen. Binnen onze uitgebreide service biedt BtwoB talloze opties, zo is er altijd een oplossing die past bij uw bedrijf of bij u als particulier.

Eerlijkheid en transparatie is bij ons een absolute voorwaarde, daarnaast gaan wij voor een persoonlijke service en bent u als klant baas over uw beslissing.

De beste leveringsovereenkomst?

De beste leveringsovereenkomst kunnen wij vaststellen aan de hand van uw keuzes, of u nu directeur bent van een grootverbruik onderneming of een particulier; wij zijn op de hoogte van een passende oplossing voor uw wensen.

Natuurlijk begrijpen wij dat elk bedrijf; zzp, mkb, grootzakelijk of particulier grote verschillen heeft in energieverbruik en de manier waarop met energie wordt omgegaan.

Zo wilt u misschien niet voor lange tijd aan een contract ‘vast’ zitten en de actuele marktprijzen betalen of juist bij een laag tarief de prijs voor een lange tijd vast zetten. Wij gaan samen met u op zoek naar de meest strategische oplossing.

Door op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de energiemarkt en door diverse samenwerkingen met veel leveranciers is BtwoB onafhankelijk in haar advies. Wij selecteren de passende leverancier voor u, rekening houdende met; prijs, service, voorwaarden, groen of grijs, levertijd, contractduur en natuurlijk uw eigen wensen.

Waarom levering via BtwoB?

Doordat wij onafhankelijk zijn en plannen voor een langdurige samenwerking met onze klanten adviseren wij in uw belang. Persoonlijk contact en transparante voorstellen staan dan ook hoog in het vaandel.

Zit ik lang aan een contract ‘vast’?

Wij stemmen uw wensen af op de voorwaarden van de leverings overeenkomst. Zo kunt u kiezen voor dagprijzen, maandtarieven of één vaste prijs voor een langdurige looptijd.