LEVEREN VAN ENERGIE, VERBRUIK METEN, AUTOMATISCH FACTUREREN ÉN BESPAREN?

Overzicht van alle leveringen en automatisch doorberekenen van werkelijk verbruik?

Wij weten precies wat u als vastgoedbeheerder nodig heeft!

Energielevering voor al uw beheerklanten

Energielevering voor alle panden bij u in beheer is een basis behoefte. Bij vastgoedbeheerders zien wij dan ook vaak dat deze dienst vrijblijvend voor hun klanten wordt geregeld. Wanneer u zelf de energiecontracten in beheer heeft, kan dit voor onoverzichtelijke en administratieve drempels zorgen.

 

  • Wij passen het energiepakket aan binnen de wensen van uw beheer maatschappij; snel en flexibel.
  • Duidelijke en eerlijke facturen zonder kleine lettertjes.
  • Extra marge mogelijkheid voor u als beheerder.
  • Heeft u hulp nodig of zit u met vragen? Wij houden van persoonlijk contact en helpen u graag verder.

 

Energie en verbruik meten

Door middel van betrouwbare en voordelige energie- en watermeters geven wij u een duidelijk inzicht in het individuele en algehele energieverbruik. Onze partner verwerkt deze gegevens en zorgt zo voor een duidelijk overzicht op iedere factuur.

Door middel van deze service krijgen al uw klanten en bewoners inzicht in hun energieverbruik. Door deze service bij uw klanten te implementeren kunt u eerlijk het werkelijke verbruik doorberekenen aan uw klanten of bewoners, daarnaast heeft u altijd inzicht in het verbruik van een pand of een individuele huurder.

 

Automatisch factureren op basis van werkelijk verbruik

Via onze partners meten en factureren wij uw energie- en waterverbruik. Wij kunnen factureren direct aan uw beheermaatschappij of zelf aan de individuele bewoner. 

Door alle verbruiksgegevens duidelijk en overzichtelijk op iedere factuur te vermelden, zien de bewoners in één oogopslag hoeveel er verbruikt is en wat de kosten zijn van het energie- en waterverbruik. Zo heeft u niet meer te maken met oneerlijke verdeling van (gas en licht) servicekosten of de wachttijd op de jaarnota van de energieleverancier.

Leveren
Door samenwerkingen met diverse leveranciers zijn wij onafhankelijk en kijken wij naar de beste oplossing voor uw beheermaatschappij. De beste leverancier selecteren wij op prijs, service, duurzaamheid, snelheid en wensen van u natuurlijk.

Meten
In plaats van het doorberekenen van een verbruik schatting kunt u via onze partner, door middel van handige software, het werkelijke verbruik doorberekenen. Zo heeft u geen oneerlijke situaties meer voor uw klanten of de bewoners van de panden.   

Factureren
Via onze partner kunt u het hele facturatieproces automatisch laten verlopen op basis van een eerlijk verbruik. Het automatisch laten factureren zorgt voor een administratieve verlichting en een correcte afhandeling.

De huurcommissie stelt dat de huurder en de verhuurder tot twee jaar na datum, waarop de jaarafrekening moest zijn ontvangen, een verzoek kan indienen ter bepaling van de werkelijk gemaakte kosten binnen de servicekosten…

Dit verzoek kan u compleet onverwachts komen en kan leiden tot kosten of een moeilijke incasso. Door middel van onze service kan een huurder of verhuurder direct gefactureerd worden op werkelijk verbruik. Deze methode is volledig ‘huurcommissie proof’.

Ik ben:

10 + 5 =