Energie Levering

Informatie

Particulier

BtwoB kan voor particulieren de beste leveringsovereenkomst vinden via diverse samenwerkingen met leveranciers en online vergelijkers. Direct zelf kijken wat u kunt besparen of een nieuwe leverovereenkomst aanvragen?

ZZP / Kleinzakelijk

BtwoB kan voor zakelijke kleingebruikers de beste leveringsovereenkomst vinden via diverse samenwerkingen met leveranciers en online vergelijkers. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de energielevering of een uitgebreide dienst aanbieden zoals levering rapportages, meting & facturatie of misschien een teruggave energiebelasting. Eén van onze ervaren adviseurs helpt u graag verder. Uiteraard kunt u ook direct zelf kijken wat u kunt besparen of een nieuwe leverovereenkomst aanvragen.

Grootzakelijk & vastgoed

BtwoB levert maatwerkoplossingen voor grootzakelijke gebruikers of vastgoed bezitters. Wij bespreken graag (vrijblijvend) de mogelijkheden met u.

Vraag & antwoord

Ik wil niet lang aan een contract vast zitten, kan dat?

Natuurlijk! Wij werken met veel contract soorten. Zo kunt u kiezen voor maandelijkse prijzen of bij een gunstig tarief de prijzen voor langere tijd vast zetten. De keuze is altijd aan uzelf.

Ik ben telefonisch (/aan de deur) benaderd door een leverancier/verkoper die zegt dat ik kan besparen.

Prijzen zijn continu onderhavig aan wisselingen, zo is het goed mogelijk dat u op dit moment wat kan besparen. Wees altijd waakzaam bij deur aan deur of telefonische verkoop; vaak zeggen ze dat u kunt besparen maar weten ze niet onder welke voorwaarden u nu zit.

Advies: Vraag ze hun tarieven op te schrijven en controleer of dit ook werkelijk goedkoper is. Geef niet zomaar je gegevens af zoals: naam, e-mailadres of telefoonnummer.

Meting & Facturatie

Energie Management

Vraag & antwoord

Teruggave Energiebelasting

Vraag & antwoord

Wat zijn jullie kosten?

Wij werken op een NO CURE NO PAY oplossing, in andere woorden; ontvangt u niks terug, dan bent u ons niks verschuldigd. Indien wij succesvol zijn met ons verzoek rekenen wij 25% over het ontvangen bedrag.

Als wij langs moeten komen rekenen wij een kilometervergoeding van €0,45 per kilometer, buiten een straal van 15 kilometer vanaf ons kantoor in Drachten.

U kunt ons natuurlijk ook inhuren, dan komt de no cure no pay constructie te vervallen en betaald u alleen de kilometer vergoeding (indien van toepassing) en €65,- per uur.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Wanneer is deze service voor mij interessant?

Wanneer u eigenaar/beheerder bent van een complex waarbij meer dan één onroerende zaak achter één meter is aangesloten.

Ook voor instellingen kan dit interessant zijn, zoals:

  • instellingen van levernbeschouwelijke of religieuze aard
  • charitatieve, culturele of wetenschappelijke instellingen
  • algemeen nut beogende instellingen (ANBI)
  • sociale instellingen
  • multifunctionele centra zoals dorpshuizen
Hoeveel euro (€) kan ik terug krijgen?

Dit hangt van diverse factoren af, zoals hoeveel woningen er achter één hoofdmeter zit. Het bedrag kan oplopen tot €375,- per extra woning, per jaar.

Hoe betaal ik BtwoB na een succesvolle teruggave?

BtwoB houdt u op de hoogte van het traject, wanneer de teruggave akkoord is laten wij dit aan u weten. Zodra de teruggave rond is ontvangt u binnen 3 werkdagen het bedrag op uw rekening, onze kosten zijn hiervan afgehaald en u ontvangt natuurlijk gewoon een overzichtelijke factuur van de transactie.

Kan ik als particulier ook geld terug krijgen?

Ja, maar alleen als u meerdere woningen achter één hoofdmeter heeft. Per aangesloten hoofdmeter ontvangt u de teruggave energiebelasting al via uw leverancier (heffingkorting / energiebelasting vermindering).

Natuurlijk kunnen wij altijd voor u nakijken of dit inderdaad het geval is, als u ons de meest recente jaarrekening van de leverancier stuurt laten wij het u zien en kunnen wij direct een voorstel doen voor een besparing, indien gewenst.

Algemeen

Levering/besparing advies via derde partij

Wij zijn zeer bekend met de energiemarkt; prijzen, verduurzaming, levering, opbouw facturen, leveranciers enzovoort. Natuurlijk verwelkomen wij u graag als klant maar het kan zijn dat uw wens bij een leverancier ligt waarbij BtwoB niet is aangesloten. Wij kunnen u adviseren op NO CURE NO PAY basis over de beste partij, passend bij uw wensen. Hierin kijken wij naar service, prijs, betrouwbaarheid, kredietwaardigheid, etc.

Indien u overstapt en een besparing kan realiseren aan de hand van ons advies, rekenen wij 25% van de besparing; éénmalig met korting of maandelijks 12 keer (ongeacht de looptijd van het contract).

Maakt u gebruik van een levering via BtwoB? Dan betaald u natuurlijk niets voor onze dienstverlening, tenzij u aanvullende wensen heeft zoals, leveringrapporten, meting, facturatie, management en teruggave energiebelasting.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Staat uw vraag er niet tussen of ziet u graag verduidelijking op deze pagina?

Stuur ons gerust een berichtje, wij voegen uw vraag graag toe of veranderen de pagina!

2 + 14 =

Wij zijn graag zo transparant mogelijk, waaronder in de kosten. Natuurlijk laten wij u altijd weten wanneer wij deze kosten in rekening brengen; geen verrassingen achteraf.

Algemene kosten

Persoonlijk gesprek

Een eerste persoonlijk/oriënterend gesprek is natuurlijk altijd gratis! In een eerste gesprek bespreken wij graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wilt u direct weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.

No Cure No Pay

Bepaalde oplossingen van ons zijn op NO CURE NO PAY basis. Eén van die oplossingen is teruggaaf energiebelasting of adviesgesprek levering. In andere woorden; ontvangt u niks terug, dan bent u ons niks verschuldigd. Indien wij succesvol zijn met ons verzoek rekenen wij 25% over het ontvangen/bespaarde bedrag.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Reiskosten

Als wij langs moeten komen rekenen wij een kilometervergoeding van €0,45 per kilometer, buiten een straal van 15 kilometer vanaf ons kantoor in Drachten.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Uurtarief

Voor bepaalde zaken zijn onze specialisten in te huren, dit kan vanuit ons kantoor uit Drachten of op uw locatie (kosten vermeerderen met reiskosten). Voor het inhuren van onze specialisten rekenen wij €65,- per uur.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Losstaande handelingen

In sommige gevallen kunnen we uit naam van uw organisatie handelingen verichten op het gebied van energielevering en energiecontract gerelateerde diensten (afgenomen bij BtwoB of derden).

Beeindigen levering: €35,-

Versnellen levering: €25,-

Opnemen meterstanden op locatie: €35,- (+ reiskosten)

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw en kunnen vermeerderd worden door externe zaken zoals overheidsheffingen en kosten in rekening gebracht door de leverancier.