LEVEREN VAN ENERGIE, VERBRUIK METEN, AUTOMATISCH FACTUREREN EN BESPAREN?

Minder zorgen, lagere kosten én meer woongenot?

Wij weten precies wat uw VvE nodig heeft!

 

Energielevering voor uw VvE

Wij zijn gespecialiseerd in energieleveringen, door middel van diverse samenwerkingen met leveranciers kunnen wij u onpartijdig adviseren over de beste partij betreffende elektriciteit en gas voor uw VvE.

 

  • Wij passen het energiepakket aan binnen de wensen van uw VvE.
  • Duidelijke en eerlijke facturen zonder kleine lettertjes.
  • Heeft u hulp nodig of zit u met vragen? Wij houden van persoonlijk contact en helpen u graag verder.

 

Energie en verbruik meten

Door middel van betrouwbare en voordelige energie- en watermeters geven wij u een duidelijk inzicht in het individuele en algehele energieverbruik. Onze partner verwerkt deze gegevens en zorgt zo voor een duidelijk overzicht op iedere factuur.

Door middel van deze service krijgen al uw bewonersinzicht in hun energieverbruik. Door deze service houdt u zich aan de nieuwe Warmtewet en beperkt u het risico op vervelende situaties door een hoog gemiddeld verbruik te berekenen aan een laag verbruiker.

 

Automatisch factureren op basis van werkelijk verbruik

Via onze partners meten en factureren wij uw energie- en waterverbruik. Wij kunnen factureren direct aan de VvE of zelf aan de individuele bewoner. 

Door alle verbruiksgegevens duidelijk en overzichtelijk op iedere factuur te vermelden, zien de bewoners in één oogopslag hoeveel er verbruikt is en wat de kosten zijn van het energie- en waterverbruik.

Leveren
Door samenwerkingen met diverse leveranciers zijn wij onafhankelijk en kijken wij naar de beste oplossing voor uw VvE. De beste leverancier selecteren wij op prijs, service, duurzaamheid, snelheid en wensen van de klant natuurlijk.

Meten
In plaats van het doorberekenen van een verbruik schatting kunt u via onze partner, door middel van handige software, het werkelijke verbruik doorberekenen. Zo heeft u geen oneerlijke situaties meer binnen de VvE.   

Factureren
Via onze partner kunt u het hele facturatieproces automatisch laten verlopen op basis van een eerlijk verbruik. Het automatisch laten factureren zorgt voor een administratieve verlichting en een correcte afhandeling.

Bent u beheerder van één of meerdere VvE’s?

Bent u eigenaar van een appartementencomplex of bestuurder van een VvE?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of vraag direct een maatwerk offerte aan.

Ik ben:

9 + 12 =